Kurdi i “paftuar” futet në emision shkelë hartën e Kosovës, po shikojeni çka i ndodh pastaj

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, është këngëtari nga Kosova me famë botërore, Ardian Bujupi, shkruan Gazeta NewBorn. Derisa po intervistohej këngëtari Bujupi, një shok i tij...

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, është këngëtari nga Kosova me famë botërore, Ardian Bujupi, shkruan Gazeta NewBorn.

Derisa po intervistohej këngëtari Bujupi, një shok i tij kurd futet në emision dhe shkelë hartën e Kosovës dhe pas këtij veprimi, udhëheqësi i emisionit e nxjerrë nga emisioni.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta