Kurdi i pa ftuar në emision e kall me valle tradicionale nKosovë Show (Video)

Këngëtari shqiptar që jetonë dhe vepron në gjermani Ardian Bujupi vjen N’kosovë Show. Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i...

Këngëtari shqiptar që jetonë dhe vepron në gjermani Ardian Bujupi vjen N’kosovë Show.

Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i mungojnë ardhjet në Kosovë e Shqipëri për koncertët që ftohet .

Derisa ishte Ardiani mysafir ai hyri në emision dhe e kall me valle tradicional.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta