Ardian Bujupi nuk di të këndoi me defa dhe nuk i njeh këngëtaret shqiptar (VIDEO)

Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i mungojnë ardhjet në Kosovë e Shqipëri për koncertët që ftohet . I gatshëm...

Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i mungojnë ardhjet në Kosovë e Shqipëri për koncertët që ftohet .

I gatshëm në situata të vështira përball pyetjeve rreth jetës së tij e muzikës Ardiani shpesh shpërthen në gaz.

I ftuar ishte edhe Shqipri Kelmendi ku publikoj baladen e tij të fundit .

Më poshtë mund të ndiqeni Emisionin e plotë:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta