E quajnë agjent i fshehtë i Serbisë, ja si reagon Labi (Video)

Këtë javë i ftuar në emisionin “n’Kosovë Show” këngëtari që tashmë është zgjedhur deputet, Labinot Tahiri. Ai foli për hyrjen e tij në politikë, situatën në Kuvendin e Kosovës,...

Këtë javë i ftuar në emisionin “n’Kosovë Show” këngëtari që tashmë është zgjedhur deputet, Labinot Tahiri.

Ai foli për hyrjen e tij në politikë, situatën në Kuvendin e Kosovës, marrëdhëniet e tij me kolegët politikanë e shumë të tjera.

Ai poashtu foli edhe për “heronjët” dhe “tradhtarët” e vendit.

Moderatori i emisionit i lexoi Labit një lajm, ku thuhej se Labi ishte agjent i fshehtë i Serbisë.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta