Arban Abrashi: Prishtinën do ta kthejmë përsëri kryeqytet (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin n’Kosovë Show ishte kandidati nga LDK-ja për kryetar të komunës së Prishtinës nga, Arban Abrashi. Ai foli për planet e tij për Prishtinën...

I ftuar këtë javë në emisionin n’Kosovë Show ishte kandidati nga LDK-ja për kryetar të komunës së Prishtinës nga, Arban Abrashi.

Ai foli për planet e tij për Prishtinën dhe mënyrën se si do ta qeverisë nëse e fiton këtë mandat.

Për më shumë shikoni emisionin:

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta