Moderatori vë në siklet Hoxhë Elvis Naçi para bashkëshortes: “A është burri për 7 gra?” (Video)

I ftuar këtë javë n’Kosovë Show ishte hoxhë Elvis Naçi. Ai njihet si një hoxhë modern dhe ligjëratat e tij në rrjetet sociale janë shumë të ndjekura. Hoxhë Elvis...

I ftuar këtë javë n’Kosovë Show ishte hoxhë Elvis Naçi.

Ai njihet si një hoxhë modern dhe ligjëratat e tij në rrjetet sociale janë shumë të ndjekura.

Hoxhë Elvis Naçi mbeti pa fjalë kur bashkëshortja e tij, Fatma hyn papritur në emision.

Moderatori i emisionit, Shpetim Desku, vë Hoxhën në siklet duke e pyetur se a është burri për 7 gra.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta