Thuani lamtumirë celulitit!

Ka shumë programe të cilat e luftojnë celulitin, por vështirë se keni dëgjuar për dushin me kripë deti si metodë efektive për heqjen e celulitit.

Në fakt, ekspertët pohojnë se rezultatet të cilat i korrni pas një muaji me këtë teknikë mund të jenë tejet befasuese. Kështu që pse të mos filloni sot?

Dushe me kripë deti – të paktën një herë në javë Mbushni guaskën e dushit me ujë të ngrohët rreth 43 gradë celsius dhe shtojani 200-500 gramë kripë deti.

Nëse dëshironi ta shtoni efektin anti-celulit, përdorni më shumë kripë. Futuni në dush dhe qëndroni rreth 15-20 minuta, ndërsa pasi ta kryeni, lëreni kripën në trup për 30 minuta dhe tek atëherë pastrohuni me ujë të pastër.

Temat
Shëndet

Të afërta