Meshkujt më të mirë në seks i përkasin këtij shteti. Po shqiptarët?

Seksi nuk është njësoj kudo dhe kjo është vërtetuar edhe nga një studim.

Sipas studimit femrat që duan seksin e ëndrrave duhet patjetër të shkojnë në Spanjë, pasi meshkujt e këtij shteti janë vlerësuar si më të mirët në shtrat.

E kundërta ka ndodhur me gjermanët, të cilët kanë ngelur në klasë për sa i përket seksit. Kryesisht Evropa Veriore ishte më problematikja në çështjet seksuale, ku përveç se në Zvicër (i cili është shteti me njerëzit më të kënaqur seksualisht), të tjerët linin shumë për të dëshiuar.

Për sa i përket Shqipërisë, nuk figuronte në asnjë prej listave.

Më poshtë keni të renditur 10 vendet me meshkujt më të zjarrtë, dhe atë me 10 më të këqinjtë.

Meshkujt që bëjnë seks më mirë;

1 – Spanjollët

2 – Brazilianët

3 – Italianët

4 – Francezët

5 – Irlandezët

6 – Meshkujt e Afrikës Jugore

7 – Australianët

8 – Meshkujt nga Zelanda e Re

9 – Danezët

10 – Kanadezët

Meshkujt më të këqinj në seks;

1 – Gjermanët

2 – Anglezët

3 – Suedezët

4 – Holandezët

5 – Amerikanët

6 – Grekët

7 – Meshkujt nga Uellsi

8 – Skocezët

9 – Turqit

10 – Rusët

Temat
Fun

Të afërta