Arsyet pse flasim në gjumë

Njerëzit flasin në gjumë më së shumti 30 sekonda në kontinuitet, por disa këtë mund ta përsëritin disa herë gjatë natës.

Këto janë ndonjëherë shprehje shumë të qarta dhe mund të kuptohet se çfarë flet personi që është në gjumë.

Por, ata ndonjëherë nuk kuptohen se çfarë flasin dhe derisa i dëgjoni duke folur, duket sikurse i drejtohen vetes.

Shkencëtarët ende nuk kanë gjetur arsyen e saktë, se pse flasim në gjumë. Nëse nuk keni folur në gjumë dhe për momentin keni nisur të flisni, atëherë këto arsyet e mëposhtme janë për një gjë të tillë:

Barnat e caktuara

Stresi emotiv

Temperatura

Çrregullimet mentale

Ndikimi i narkotikëve

Temat
Shëndet

Të afërta