Fleni fleni qeveri, e “matematikave” dhe smirëzisë!?

Derisa Ju po merreni me “numra”, inate dhe smirën, se kush dhe si do e formojë qeverinë e dalur nga zgjedhjet e qershorit, Serbia po krijon me saktësi “milimetrike”,...

Derisa Ju po merreni me “numra”, inate dhe smirën, se kush dhe si do e formojë qeverinë e dalur nga zgjedhjet e qershorit, Serbia po krijon me saktësi “milimetrike”, kurthe të reja për Gjykatën Speciale!😔

Ajo, këto ditë…përclluese në takime shumë intenzive me Prokurorët e Hagës…, po i rithurë “alibi” të reja “viktimizuese” agresionit dhe masakrave që i bëri në Kosovë!?
Ku i keni gjithë ata “eksperta e shërbime” të shtetit tu Kosovës, o të bekuar😡!

Ku po mrizojnë gjithë ato Shoqata të dalura nga lufta e “lavdishme” e UÇK-s😕?
Ku u tretën, tash rrahagjoksat e “institucionalistave” rugovian?!
Kërrkah, s’ jeni!

Ama hiç!

Temat
Opinione

Të afërta