Prekëse: Shpërthen në lot Aida Doçi “n’Kosovë Show” (Video)

“n’Kosovë Show”, këtë javë kishte një edicion jo të zakonshëm.

Filloi me mysafiren e parë, vogëlushen Sara, talente në aktrim dhe këndim.

Ndërsa mysafiri tjetër ishte Erjad Karpuzi, djaloshi që la pa fjalë me këndimin e tij.

Gjatë performimit të tij, pati lot dhe emocione edhe nga këngëtarja Aida Doçi.

“n’Kosovë Show” shfaqet çdo të diel, nga ora 20:30 në First Channel.

Për më shumë shikoni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta