Ekskluzive: Pajtohen Sinan Hoxha dhe Seldi “n’Kosovë Show” (Video)

Bashkëpunëtorët e dikurshëm, Sinan Hoxha dhe Seldi Qalliu, kanë disa kohë që nuk janë parë së bashku.

Si duket ka pasur konflikte mes tyre, që kanë bërë që ata ta ndërpresin bashkëpunimin dhe të mos jenë më miq.

Por si gjithmonë, në emisionin “N’Kosovë Show”, ndodhin të papriturat.

Të ftuarit, Sinani dhe Seldi si duken janë pajtuar, e ndërmjetës ishte moderatori Shpetim Desku.

Për më shumë, ndiqni “n’Kosovë Show”, që shfaqet çdo të diel, nga ora 20:30 në First Channel.

Temat
Emisionetn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta