Disa mënyra se si të digjni kaloritë e tepërta

Shumica e njerëzve në kohët moderne kanë telashe me peshën trupore. Stili i jetës, mënyra e të ushqyerit, stresi janë vetëm disa nga faktorët që ndikojnë në këtë problem.

Por, edhe të gjesh kohë për ushtrime fitnesi nuk është gjithmonë e lehtë e madje për shumicën, nuk është e lehtë as gjetja e motivimit, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë ka edhe mënyra të tjera me anë të të cilave ju mund të digjni kaloritë e marra gjatë ditës dhe të shijoni këtë.

Më poshtë shihni disa nga mënyrat me anë të të cilave mund të digjni një sasi të caktuar kalorish për një orë.

Temat
ShëndetSport

Të afërta