Përdorni Aloe Vera për shëndetit e pjesëve intime

Aloe Vera është një bimë që përdoret gjerësisht në mjekësi dhe ushqime.

Mirëpo, a e keni ditur se Aloe Vera përdoret edhe për higjienën dhe shëndetin e pjesëve intime.

Për shkak të përmbajtjes së vitaminës A, C, E, acidit folik, vitaminave B1, B2, B3, B6, B12,mineraleve sikurse zinku , kalcium, magneziumi, etj, Aloe Vera është shumë efikase në mirëmbajtjen e higjienës së pjesëve intime, transmeton Indeksonline.

Ju vetëm duhet të vendosni pjesë të Aloe Veras në pjesët intimet dhe ti lëni të qëndrojnë për disa minuta.

Këtë metodë është mirë ta përsërisni shpesh për rezultate sa më të mira./Indeksonline/

Temat
Shëndet

Të afërta