Telefonat e Ambasadës amerikane në Shkup sërish punojnë normalisht

Linjat telefonike të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup sërish janë funksionale dhe punojnë pa pengesa, njoftoi Ambasada përmes profileve zyrtare në rrjetet sociale, njofton Gazeta Express.

The Embassy’s phone lines are now restored and operating normally. — US Embassy Macedonia (@usembassymkd) December 6, 2016

Mbrëmë ambasada amerikane në Maqedoni përmes fejsbukut dhe tuiterit njoftoi se linjat telefonike i ka jashtë përdorimit dhe për raste urgjente i drejtoi qytetarët amerikanë në Maqedoni që ta kontaktojnë Departamentin e Shtetit në Uashington.

ambasada-amerikane_1481036845-1656301-1

Temat
Rajon

Të afërta