Gili dhe stili i saj prej barbi (Foto)

Këngëtarja Fevzije Berani e njohur për publikun me emrin e saj artistik Gili, është njëra nga këngëtaret më të dashura të estradës sonë.

Ajo qysh nga fillimi i karrierës së saj muzikore ka diçka të veçantë në paraqitjen e saj,

E veçanta e saj është veshja e cila çdo herë është në stilin e njejtë sikurse të një barbi kukulle. Më poshtë shihni fotografitë e saj:

gili1_1476893614-7058551

gili6

gili3_1476893628-7356541

gili2_1476893628-6335267

gili4_1476893629-341441

gili5_1476893632-7446880

Temat
Showbiz

Të afërta