Lori në vendin ku çdo vajzë dëshiron të jetë (Foto)

Trashëgimtarja shqiptare Lori Hoxha padyshim se është njëra ndër femrat me jetën me luksoze.

Mënyra e jetesës së saj pothuajse në çdo rast tregon se sa me fat është ajo. Ndërsa në profilin e saj në Instagram, Lori tregon po thuajse në çdo rast tregon se ku gjendet dhe çfarë momentesh kalon ajo.

Përpos faktit se ka theksuar se është “vajzë me fat” duke treguar një moment shumë të veçantë e rrethuar me trëndafila fantastik, Lori ka shfaqur sot pamjen e saj nga dritarja ku gjendet në mesin e pothuajse shumë markave të njohura të botës së modës,.

‘PRADA’ është vetëm njëra që shihet në këtë fotografi, duke mos lënë anash pamjen tjetër që nuk shihet dot në imazh.

lori-hoxha1_1476800426-2192622

lori-hoxha2

Temat
Showbiz

Të afërta