Ja 10 avionët më të frikshëm amerikanë (FOTO)

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kryesojnë në listat për municionet dhe mjetet luftarake më të fortat dhe më të rrezkishme në të gjithë historinë.

Por , a vjen kjo so pasojë e një buxheti të lartë që SHBA-të derdhin për ndërtimin e mjeteve luftarake më të frikshme ?

Ja se sa miliona dollarë kanë shpenzuar SHBA-të për ndërtimin e 10 avionëve më të shtrenjtë dhe më të frikshëm të të gjitha kohërave

Temat
Fun

Të afërta