Zbulohet pajisje që s’do t’ju ndajë nga telefoni as kur ushqeni beben

Duket se më as një bebe do të jetë motiv i mjaftueshëm për të larguar disa njerëz nga telefonat e tyre të mençur.

Një shpikës ka dërguar ‘multitasking’(shumë punë në të njëjtën kohë) në një nivel të ri, me një pajisje që lejon prindërit dhe kujdestarët të ushqejnë me shishe një bebe derisa kontrollojnë mobilin e tyre.

Pajisja e çuditshme plastike mban të dyja shishen dhe telefonin, që nënkupton i rrituri mund të bëjë të dy punët në të njëjtën kohë.

Temat
Teknologji

Të afërta