Dështimi më i madh nga Audi: Hiqet nga prodhimi makina elektrike E-Tron R8 (Foto)

Dështimi më i madh i Audit, është hequr përfundimisht nga prodhimi.

Duke pas parasysh investimin e madh dhe teknologjinë e lartë të makinës elektrike R8, është vendosur që ky automobil të mos prodhohet më, sepse shitjet janë tepër të ulëta.

Megjithatë, E-Tron që është vetura e vetme nga Audi që ka funksionuar komplet me rrymë, e me pamje mjaftë të pëlqyer.

Dizajnerët janë kujdesur që ajo të ketë linja speciale dhe disa hapje në pjesën e përparme dhe anësore, për t’ia rritur aerodinamikën.

Përkundër aftësisë tërheqëse dhe komoditetit, vetura nuk është shitur shumë sepse kushtonte 1.1 milion dollarë.

audi-2_1476486454-7207387

audi-3_1476486454-8932241

audi-1_1476486454-1534974

Temat
Teknologji

Të afërta