E tmerrshme: Ja çfarë uji pijmë ne, rezultatet e eksperimentit do ju lënë pa fjalë (Video)

Një qytetar nga Gjilani ka vendosur ta testojë nivelin e pastërtisë së ujit të pijshëm nga ujësjellësi.

Ky qytetar ka bërë një analizë të ujit nga ujësjellësi dhe ujit të blerë, duke përdorur elektrolizerin.

Gjatë këtij eksperimenti qytetari në anën e majtë e ka vendosur gotën me ujë të ujësjellësit dhe në anën e djathtë atë të ujit të blerë në shishe.

Rezultatin që do ta shihni në fund të videos do të ju lë pa fjalë.


Uji ne Gjilan by GazetaExpress

Temat
LajmeVend

Të afërta