Si duket të jesh i përkushtuar 100 % në punë (Video)

“Ju nuk mund ta prekni muzikën, por muzika mund të ju prek juve”

Njerëzit kreativ, artistët, aktorët dhe veçanërisht muzikantët, shpesh kanë shumë pasion për punën që e bëjnë.

Kjo sigurisht është arsyeja përse shumë prej tyre janë seriozisht të lumtur. Në një proverb antike thuhet, “Ju nuk mund ta prekni muzikën, por muzika mund të ju prek juve”.

Në këtë video mund të shihni një të tillë, një shembull i gjallë për atë se çfarë po themi.

Shikoni videon më poshtë:

Temat
Fun

Të afërta