Modeli i flokëve të Medës nuk ka qenë gjithmonë i njejti (Foto)

Karriera e tij ka nisur shumë vite më herët kështu duke kaluar nëpër faza të ndryshme të muzikës por ai i mbeti besnik llojit që krijonte qysh në hapat e parë të tij.

Tashmë me një bagazh mjaft të madh prapa vetes dhe me shumë angazhime nëpër mbrëmje muzikore e dasma Meda i’u ka përshtatur trendeve të kohës kështu duke evoluar në stilin e tij të veshjes ashtu edhe të flokëve.

Por a ka pasur modelin aktual të flokëve qysh në fillimet e tij ?

Përgjigja është Jo.

Meda ka ndryshuar shumë ndër vite sa i përket kësaj çështje pasi nëse kthehemi prapa në vitin 2002 në Coverin e albumit të tij të parë e shohim atë me flokë të shkurtra gjë që nuk është par tek ai për vite të tëra madje ndoshta është harruar se ai ka pasur ndonjëherë atë modeli të flokëve.

meda_1476358864-5598339

Temat
Showbiz

Të afërta