Këto foto, Blero do të donte t’i fshinte nga faqja e dheut (Foto)

Është njëri ndër këngëtarët, i cili po vazhdon të jetë mjaft aktiv në skenën muzikore.

Është ky këngëtari i njohur Blero Muharremi, i cili po vazhdon të jetë ndër më të pëlqyerit për adhuruesit e këngës së tij,

Mirëpo, shumë nga adhuruesit e këngës së tij, ndoshta shumë pak dinë se si ka kënduar e si është dukur këngëtari që nga fillimi i karrierës muzikore.

E me këtë rast ka bërë një përmbledhje të fotove dhe këngëve të Bleros ndër vite, e ku shihet se me të vërtet këngëtari ka pësuar ndryshime drastike në pamje dhe stil.

b_1476182016-9359345

bbb_1476182020-1718570

bbbb_1476182023-7133292

bb_1476182012-9701644

Temat
Showbiz

Të afërta