Vitet: Ja si duket sot Buqja e “Familjes Moderne”…(Foto)

Shpesh na “rrok” nostalgjia për serialin hit “Familja moderne”, një produkt televiziv vendor tejet i këndshëm, që ka “prodhuar” aq shumë batuta, e ka provokuar të qeshura pa fund.

Ajo që përherë ka qenë e pëlqyer dhe simpatike, ishte Xhejlane Godanci, që e launte me mjeshtri personazhin e Buqes.

Xhejlanja vazhdon të jetë e angazhuar në teatër, por edhe filma të metrazhit të gjatë e të shkurtër, shkruan “Kosovarja”.

Kështu duket këto kohë…

buqe_1475688907-7261455

Temat
Showbiz

Të afërta