Me YouTube Go tani do të shihen video pa internet

Youtube Go është një aplikacion i ri projektuar për të lejuar qasje më të madhe videos. Përdoruesit indiane më parë do të kenë mundësinë për të provuar, sepse qëllimi i aplikimit është duke efektiv në zonat me lidhje të keqe internetit.
Youtube Go është një aplikacion i ri projektuar për të lejuar qasje më të madhe videos. Përdoruesit indiane më parë do të kenë mundësinë për të provuar, sepse qëllimi i aplikimit është duke efektiv në zonat me lidhje të keqe internetit.

“Youtube Go ishte projektuar që në fillim me depërtim në gjendjen në Indi, në mënyrë që fuqia e videos që do të sjellë për përdoruesit në një mënyrë që është e ndërgjegjshme në lidhje me të dhënat e lidhjes tyre, e cila është në vend relevante dhe social”, ka thënë Johanna Wright, i menaxhimit të Youtube.

Temat
PërgjithshmeTeknologji

Të afërta