Ja si janë dukur dikur aktorët e “Kafeneja Jonë” (Foto)

eriali i dashur për shumë shikues “Kafeneja Jonë” është rikthyer përsëri me episode të reja të cilat priten të transmeotohen nga 27 shtatori.
Koha kur filluan transmetimin për herë të parë është viti 2004. Në këtë serial luajnë një kast aktorësh të njohur që më parë.

Në mesin e shumë aktorëve të dashur janë edhe , Astrit Kabashi- Bekimi, Fatos Kryeziu- Koka si dhe Fatmir Spahiu- Bufi.

Ky i fundit ka postuar një foto në rrjetet sociale, e realizuar gjatë sezonit të parë të serialit para 11-12 viteve. Ku na ka rikujtu se si ka qenë fillimi i serliat për ta. Natyrisht aktorët me kalimin e kohës kanë pësuar pak ndryshime.

Se si janë dukur dikur këta aktor, shih foton në vijim…

14276441_1253767861334928_1179652648_n

Temat
FunShowbiz

Të afërta