SKANDAL: Katër klube që garojnë në Serbi, në fundjavë luajtën në Kosovë

Në fundjavën e kaluar, dy skuadra që garojnë në futbollin serb, luajtën në Kosovë.

Mokra Gora e ka pritur Shumadijën në Zubin Potok, ndërsa Trepça serbe është ballafaquar me Miokovcin, shkruan “Bota Sot”.

Këto katër klube garojnë në Lidhjen e Futbollit të Rajonit të Perëndimit të Serbisë dhe nuk e njohin shtetin e Republikës së Kosovës.

Ndërkohë, Federata e Futbollit të Kosovës nuk ka reaguar ende. FFK ka të drejtë të dërgojë notë proteste në FIFA dhe UEFA.

auto_stadion-41473765794-1-768x432

Temat
BotëSport

Të afërta