Azem Syla do të vazhdojë të mbrohet në liri

Avokati i Azem Sylës, Tomë Gashi, ka njoftuar se klienti i tij do të vazhdojë të mbrohet në liri deri në përfundim të procedurës penale.

“Gjykata e apelin ka konsideruar se nuk ka asnjë arsye ligjore që të ndryshohet aktvendimi me të cilin ata janë liruar nga paraburgimi, dhe tani vendimi është i plotfuqishëm apo i formës së prerë”, ka njoftuar Gashi.

Në liri do të mbrohen edhe të akuzuarit tjerë Hajrulla erisha dhe Nuhi Uka.

Njoftimi i Tomë Gashit:

Zotni Azem syla,do te mbrohet ne liri deri ne perfundim te procedures penale ne rastin ..Toka..

Sot gjykata e apelit ka refuzur ankesen e Prokurorit te eulexit me te cilen ankes aj ka kerkuar qe z. Azem Syla , z.Hajrulla Berisha dhe z.Nuhi Uka te rikthehen ne paraburgim pas lirimit te tyre me 25 gusht 2016

Gjykata e apelit ka konsideruar se nuk ka asnji arsye ligjore qe te ndryshohet aktvendimi me te cilin ata jan liruar nga paraburgimi, dhe tani vendimi eshte i plotfuqishem apo i formes se prere.

Daja dhe te tjertet do te mbrohen nga liria ne ket qeshtje penale.

Temat
LajmeVend

Të afërta