Iva Aliko bën foto, por diçka e pazakontë shfaqet prapa saj (Foto)

Show vajza shqiptare Iva Aliko ka bërë një foto dhe e ka hedhur në Facebook.
Por ka diçka që nuk shkon në këtë foto.

Prapa Ivës është një vajzë ë cila është duke i dhënë gji bebit.

Këtë gjë duket se nuk e ka parë Iva…

iv_1472642966-1698247

iii_1472642997-3391704

Temat
Showbiz

Të afërta