Këto janë “selfie”-t më të bukura që mund të keni parë

Wildlife Conservation Society për më shumë se 20 vjet, ka mbuluar me telekamera të fshehura (“camera traps”) zonat më të largëta të rezervave natyrore indiane.

Ato janë përdorur për të studiuar shpërndarjen e biodiversitetit në këto zona si dhe mbrojtur kafshët që janë më në rrezik zhdukjeje.

Por kur kafshët janë përballur me këto kamera ata kanë fiksuar fytyrat e tyre të veçanta që vështirë se mund të fotografohen nga njerëzit.

s12

s9-1

s8-1

s7-1

s6-1

s5-1

s4-1

s3-1

s2-2

s1-1

Temat
Fun

Të afërta