Fillimit i shkollës i gëzon më së shumti prindërit

Prindërit duk iu gëzuar fillimit të shkollës Prindërit duk iu gëzuar fillimit të shkollës
Sado që ne adhurojmë fëmijët tanë, ndjejmë një lumturi të përbashkët kur pushimet mbarojnë dhe ata kthehen përsëri në shkollë.

Javën e kaluar, Keshia Leeann Gardner, një nënë nga Alabama, postoi një foto të veten duke kërcyer nga gëzimi në perspektivën e lirisë dhe foto e saj menjëherë u shpërnda.

Por ajo nuk është e para, më poshtë mund të gjeni fotografi të tjera që tregojnë lumturinë e prindërve për afrimin e ditëve kur fëmijët e tyre do të shkojnë në shkollë:

prinderit-festojne-1

prinderit-festojne-2

prinderit-festojne-3

prinderit-festojne-4

prinderit-festojne-5

Temat
Fun

Të afërta