Nëna dhe fëmijët bëjnë selfie në kinema, nga foto e vërejnë se janë të rrezikuar (FOTO)

Një nënë në Britaninë e Madhe ka bërë një foto selfie, pasi i kishte nxjerrë tre fëmijët në kinema, por ajo ka mbetur e shokuar kur ka vërejtur një imazh në sfond.

Emma Johnson, 35-vjeçare, nga Liverpool, beson se në foto është fantazma e një vajze që mban një arush në dorë.

Megjithatë kritikët thonë se fotografia është mashtrim, por gruaja mohon se ka ndërhyrë me fotoshop në të.

fantaz-2_1470731654-7385421

fantaz-1_1470731653-4261175

fantaz-1_1470731716-1185656

Temat
Fun

Të afërta