“Do të kem një fëmijë me motrën time dhe jemi shumë të lumtur”! (Foto)

Një homoseksual, që ka dëshirë të bëhet baba, e ka bindur motrën e tij që të bëhet nëna e fëmijës.

Australiani Samuel Leighton-Dore, 24 vjeç dhe partneri i tij, Bradley Tennant duan të kenë një fëmijë, i cili ta kuptojë se nga ka ardhur, kur të shohë prindërit.

Samuel tha për Mirror: “Nuk është e çuditshme. Do përdorim IVF. Do jetë veza e motrës sime dhe sperma e partnerit tim, me një surrogato, mundësisht dikush që ka një familje të vetën”.

“Është e vetmja mënyrë që unë dhe partneri im të kemi një lidhje biologjike me fëmijën tonë”.

Ai thotë se motra e tij është e lumtur për këtë vendim.

“Ne kemi qenë gjithmonë kaq të afërt dhe mendoj se kjo do të thotë shumë për të. Ajo do jetë në gjendje të më ndihmojë mua të nis familjen”.

Motra e tij, Bronte, nuk do që të njihet si mamaja e fëmijës, por do e quajnë ‘kumbara zanë’.

Sam thotë se ai ka mbështetjen e prindërve, sidomos të mamasë së tij.

“Prindërit e mi janë mendjehapur, kështu që diskutimi nuk ka qenë i komplikuar siç mund të presin disa. Ne jemi me fat”.

Ai ka edhe një këshillë për çiftet e tjera homoseksuale.

“Ne jemi jashtëzakonisht me fat që jetojmë në një kohë kur na lehtësohet kaq shumë rruga për të krijuar një familje. Nëse të gjithë palët janë të angazhuar dhe të lumtur, jepini”.

homo

homo1

homo2

homo3

COVER17

FEATURE20-750x375

Temat
Fun

Të afërta