Konjufca: Grabovci të fut në punë pa konkurru hiç

Ai ka thënë se Adem Grabovci është dorë e zgjatur e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit. Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosjes, Glauk Konjufca ka folur para deputetëve...

Ai ka thënë se Adem Grabovci është dorë e zgjatur e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit.

Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosjes, Glauk Konjufca ka folur para deputetëve për përgjigjet e fundit të dala në publik. Ai ka thënë se Adem Grabovci është dorë e zgjatur e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit.

“Nëse je dost i Grabovcit s’ki me mbet pa punë dhe s’ki nevoj me konkurru Gravoci të emëron edhe prokuror”, ka thënë Konjufca.

Temat
Vend

Të afërta