Jolie dhe Pitt prindër për herë të shtatë

Sa herë që flitet për një ndarje, Angelina Jolie dhe Brad Pitt vendosin që të birësojnë nga një fëmijë. Angelina Jolie ka vendosur bashkë me bashkëshortin të adoptojnë një...

Sa herë që flitet për një ndarje, Angelina Jolie dhe Brad Pitt vendosin që të birësojnë nga një fëmijë.

Angelina Jolie ka vendosur bashkë me bashkëshortin të adoptojnë një fëmijë tjetër.

Sipas informacioneve, ata janë duke kërkuar për një fëmijë në Afrikë. Gjashtë fëmijët e tjerë po presin me padurim pjesëtarin më të ri të familjes. /albeu

Temat
Showbiz

Të afërta