Udhëtimi me Orient Ekspresin irlandez ju mahnit (Foto)

Të gjithë fansat e udhëtimeve të jashtëzakonshme me tren, tani kanë edhe një mundësi shtesë
Ata mund të udhëtojnë me atë që njihet si Orient Ekspresi i Irlandës.

Bëhet fjalë për një investim prej 2.5 milionë sterlinash nga Grand Hibernian.

Treni me dhjetë vagonë ofron udhëtime përmes Irlandës dhe Irlandës së Veriut.

Çmimet për person nisin nga 3.160 euro për dy net duke përfunduar në 7.700 euro për turin me gjashtë net.

Treni ndalon në pikat më të rëndësishme të dy vendeve.

Në bord do shijoni ushqimin fantastik nga rajonet ku do kaloni, argëtim live dhe pamje spektakolare.

3-271_1469800133-8019124

6-262_1469800085-6008189

4-267_1469800085-6719678

9-219_1469800085-8856427

2-268_1469800085-1039818

9-219-1_1469800085-2863798

7-251_1469800085-3450631

8-236_1469800085-2992107

3-271_1469800085-1949216

1-274_1469800085-466701

Temat
Fun

Të afërta