Demarkacioni me Malin e Zi: Çfarë thonë ekspertët (Video)

Kur kanë mbetur më pak se një javë nga tryeza për demarkacionin ku priten të përballen argumentet pro dhe kundër marrëveshjes për kufirin Kosovë-Mali i Zi, ekspertë të fushave përkatëse si gjeografë, turizmologë, historianë dhe juristë kanë shpërfaqur mendimet dhe pozicionet e tyre karshi marrëveshjes për demarkacionin me shtetin malazez.

Historiani Muhamet Mala, eksperti i së drejtës ndërkombëtare Zejnullah Gruda, gjeografi Florim Isufi dhe turizmologu Fitim Humolli kanë dhënë qëndrimet e tyre për emisionin Cosmo të KTV-së, në lidhje me konsekuencat që bartë marrëveshja në fjalë.

Më poshtë mund ta ndiqni të plotë emisionin:

Temat
LajmeVend

Të afërta