A e dini se cila gazetare është motra e Armend Rexhepagiqit? (Foto)

Armend Rexhepagiqi është artist i kultivuar mirë, që ka sjellë frymë ndryshe në skenën muzikore shqiptare, duke e bërë atë më avangarde e kontenporane.

Armendi ka lindur e është rritur në një familje moderne e me shumë shije.

E tillë është edhe motra e tij, Violeta Rexhepagiqi, gazetare e njohur, që ka punuar kryesisht për media të huaja, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Violeta është marrë me muzikë dhe ka qenë sensacion, jo vetëm për zërin e këngët por edhe për stilin unik që kishte.

Për shkak të një aksidentit në komunikacion, që e la për më shumë se dy vjet të paralizuar, Violeta e ka braktisur muzikën.

ar_1469729073-91310

arm

Temat
Showbiz

Të afërta