Ky fëmijë, sot është në qendër të vëmendjes botërore (Foto)

Kush do ta kishte menduar se ky fëmijë me fytyrë engjëllore do të bëhej një prej njerëzve më të komentuar në vitin 2016?

Kush do ta kishte menduar se ky fëmijë me fytyrë engjëllore do të bëhej një prej njerëzve më të komentuar në vitin 2016?

Kjo foto e publikuar në “Facebook” nga Donald Trump në vitin 2013 po bën sërish xhiron e rrjetit.

Me sytë blu dhe flokët biondë, Donald Trump’i shfaqet në moshën e fillimit të shkollës. Në atë kohë, edhe ai vetë nuk e dinte se do të vinte një ditë kur do të ishte në qendër të vëmendjes botërore dhe në gjysmën e rrugës për në krye të Shtëpisë së Bardhë.

Komentet poshtë fotos janë të panumërta.

Temat
Showbiz

Të afërta