Publikohen fotot e festimeve të ditëlindjes së Teutës

Një ditëlindje pranë rrethit të ngushtë familjar. Kjo ka qenë zgjedhja e aktores Teuta Krasniqi që 34 vjetorin e lindjes e ka pritur në ambient të hapur bashkë me prindërit, familjen e Memlit dhe të sajën.
Fotot nga festimet i ka postuar vetë aktorja që i ka falemnderuar personat e zemres dhe Zotin për një ditë të mrekullueshme.

‘Kur ju kam juve, kam krejt cka dua dhe cka me duhet per lumturine e pafund. Ju dua’ – ka deklaruar aktorja.

‘Kur ju kam juve, kam krejt cka dua dhe cka me duhet per lumturine e pafund. Ju dua’ – ka deklaruar aktorja.

13712184-1143677229030122-914940277-n_1469651679-8973000

Temat
Showbiz

Të afërta