Videoja e fundit e Teutës tregon se sa ka influencuar Adonisi në të dhe Tarën (Video)

Shprehitë e mira, definitivisht bëhet mirë të ndiqen. Këtë po e bën aktorja Teuta Krasniqi e cila që prej lidhjes me trajnerin e fitnesit, Adonis Morinën ka transformuar jetën e saj për 180 gradë.

Ndryshimet që nisën me ushqim, dhuratën e qenit Lui nga Adonisi për Tarën tani po pasohen se ushtrime intenzive në fitnes.

Në videon e fundit, aktorja e njohur shihet duke ushtruar aktivitet fizik në shtatzëni duke u ndjekur në çdo hap nga e bija, Tara për një jetë të shëndetshme.

Videon ku ka etiketuar Adonisin, Teuta e ka shoqëruar me përshkrimin: “Fëmijët janë imitues të mirë, kështuqë dhuroni diçka të mirë për t’u ndjekur’. /Prive/

Temat
Showbiz

Të afërta