Ky është hoteli më i madh në botë, ku nuk ka fjetur asnjë turist (Foto)

Pak kilometra larg ishullit baltik të Gjermanisë, Rugen, gjendet hoteli më i madh në botë i ndërtuar para 70 vitesh. Por specifika e këtij hoteli është në hotelin “Prora” nuk ka fjetur asnjë turist
Në ndërtimin e hotelit kanë punuar mbi 9.000 njerëz, ndërsa resorti është menduar që të përfshijë kinema, pishina, salla dhe porte anijesh.

Sipas planit fillestar të Hitlerit, do të ndërtohej pushimore me 20.000 dhoma, në secilën do të kishte nga dy krevate, dollapë dhe lavabo.

Mirëpo, lufta që shpërtheu para përfundimit të ndërtimit të hotelit, ndryshoi edhe prioritetet e Hitlerit.

Më vonë, ky resort u shndërrua në kompleks ushtarak të ushtrisë së Gjermanisë Lindore.

146975_1469183691-2233394

146978_1469183692-1450939

146979_1469183692-8683750

146980_1469183692-6347595

146976_1469183692-2254897

Temat
Fun

Të afërta