Seks skandalet në shkollat e Serbisë, nxënësja boton librin shokues (Foto)

Çdo gjë duket aq e vërtetë, autentike, e përshkruar në detaje, sa që ngriti menjëherë dyshime tek prindërit dhe më gjerë, transmeton lajmi.net.

Në një shkollë të Zemunit në Serbi një vajzë ka botuar një libër në të cilin flet për marrëdhëniet seksuale mes arsimtarëve dhe nxënësve të mitur. Kjo çështja u bë shumë shqetësuese, sidomos për prindërit të cilët flasin mbi alarmin që ngriti libri i saj i quajtur “trofe”.

96911a74c54dd63e36bd1c1dcf53f8a0

Tamara Marinkoviq, është autorja e romanit debutues i cili në detaje përshkruan një udhëtim të një adoleshent e quajti Natasha, dhe marrëdhënieve të saj me mësuesit.

Çdo gjë duket aq e vërtetë, autentike, e përshkruar në detaje, sa që ngriti menjëherë dyshime tek prindërit dhe më gjerë.

3e4d8fcad69c885762cce174f2dc1464

Edhe pse në libër janë ndryshuar emrat, të gjithë i kanë të qartë se kush janë ata personazh.

Heroina e romanit kishte pasur marrëdhënie seksuale me një profesor, marrëdhënie kjo e përshkruar në detaje nga vet ajo.

Kjo është konsideruar tronditëse nga psikologu i shkollës, ai tha se nëse kjo e gjitha është e vërtetë atëherë ky është SKANDAL.

4ac02c27be12c6e700b12946709857fa

Ndërsa, kjo çështje ka tronditur edhe prokurorin e vendit, e cila u deklaruar se mund të hapet një hetim mbi rastin, dhe atëherë do të vërtetohet e gjitha.

Temat
ArtOpinione

Të afërta