Njerëzit më të urryer në botë, kur ishin fëmijë (Foto)

Ata janë sot njerëzit më të urryer në botë. Mirëpo, kur ishin të vegjël kanë pasur një fytyrë engjëllore. Fatkeqësisht, vitet kanë bërë që pafajësia te ta të mos ruhet.

Kështu, Adolf Hitleri ka qenë ndër fëmijët më të bukur dhe më të pafajshëm, përpara se të bëhej diktatori i pamëshirshëm i Gjermanisë. Osama Bin Laden, Josif Stalini, Bashar al-Asad, Çarles Manson, janë fytyra fëmijërore të bukura, por se kur u rritën, u bënë diktatorë dhe vrasës.

Bin Laden, Manson, Hitleri janë figura të errëta të njohura të së shkuarës, ndërsa al-Asad qëndron akoma në pushtet, në Sirinë e shkatërruar nga lufta civile.

Carles_Manson

Bin_Laden

Bashar_Al_Asad

Adolf_Hitler1-650x330

Temat
FunLajme

Të afërta