Ka përzier limonin me kripë dhe biber të zi, diçka e mahnitshme ndodhi me organizmin e tij (Video)

Një njeri është ftohur keq gjatë dimrit.

Ai vendosi që ta provojë përzierjen e limonit me kripë dhe biber. Trupi i tij i përballoi të ftohtit gjatë gjithë dimrit

Temat
Shëndet

Të afërta