Robert Berisha dëshiron të bëhet baba sërish, tregon planin… (Video)

Robert Berisha ka folur për Prive në intervistën 60 sekonda, për shumë anë familjare dhe personale. Ai ka treguar që nuk e ka tradhtuar kurrë Norën, por që do e falte nëse mësonte tradhtinë e saj, sepse “një njeri i madh fal”.

Robert Berisha është pyetur edhe për të bijën Renee. Ai ka thënë që Renee është gjithçka për të dhe që, kur të rritet, e mendon në profesionin e aktores. Gazetarja e prive e ka pyetur Robertin kur mendon të bëhet sërish baba me një fëmijë tjetër dhe ai ka thënë pas 3 ose 4 vitesh.

NORA_ROBERT-49-735x400-650x358-640x352

noraRobert

Renee nuk do jetë fëmijë i vetëm, në familjen e Robertit dhe Norës, megjithatë do kalojë edhe ca kohë me statusin që i jep gjithë vëmendjen e prindërve.

Temat
Showbiz

Të afërta