Prindërit e dyvjeçarit që e vrau krokodili, nuk e padisin Disney World

Prindërit e djalit dyvjeçar i cili u vra nga një krokodil në Disney World në Orlando muajin e kaluar thonë se ata nuk kanë ndërmend të padisin Disney.

“Melissa dhe unë jemi të thyer”, ka thënë Matt Graves dhe gruaja e tij Melissa në një deklaratë të lëshuar të mërkurën.

“Ne vetëm do të përqendrohemi në shëndetin e ardhshëm të familjes sonë dhe nuk do të ndjekim një padi kundër Disney”.

“Ne gjithmonë do të luftojmë për të kuptuar se pse kjo ka ndodhur me fëmijën tonë të ëmbël, Lane,” thanë ata.

“Me kalimin e çdo dite, dhimbja bëhet më e madhe, por ne të vërtetë e vlerësojmë përkrahjen dhe mbështetjen nga e gjithë bota”.

“Ne e dimë se ne nuk mund ta kthejmë Lane , dhe për këtë arsye, ne synojmë për të mbajtur frymën gjallë me anë të Fondacionit Lane Thomas “, thanë ata.

“Kjo është shpresa jonë që përmes themelimit ne do të jemi në gjendje për të ndarë me të tjerët dashurinë e paimagjinueshme për Lane”.

Disney nuk kanë një përgjigje të menjëhershme.

Djali ishte në pushime me familjen e tij në Laguna më 16 qershor, ai ishte duke luajtur në ujë me këmbët e tij kur një krokodil doli nga liqeni dhe e sulmoi.

Babai i djalit u përpoq mjaft për të luftuar me të, madje krokodili ia çau dorën babait, por as ai dhe as kujdestarët e plazhit nuk kanë mundur ta shpëtojnë djalin.

Disney ka lëshuar një deklaratë menjëherë pasi trupi ishte gjetur.

“Nuk ka fjalë për të përcjellë keqardhjen e thellë që ndjejmë për familjen dhe humbjen e tyre të paimagjinueshme”, tha George A. Kalogridis, kryetar i Walt Disney World Resort në deklaratë.

“Ne jemi të shkatërruar dhe zemërthyer nga ky aksident tragjik dhe jemi duke bërë atë që mundemi për të ndihmuar ata gjatë kësaj kohe të vështirë.”.

Temat
BotëLajme

Të afërta