Kush është femra misterioze në krahët e Gold Ag (Foto)

Në industrinë e showbizit, paralelisht me projektet muzikore rrjedh edhe jeta private. Të shumtë janë artistët që për të tërhequr vëmendjen shkaktojnë vetë zhvillime në jetën private.

Por, kjo nuk ka vlejtur asnjëherë për reperin e njour Arian Agushi që nuk ka zënë vend në media pothuajse kurrë për diçka tjetër pos muzikës dhe fesë.

Megjithatë, dy foto të siguruara nga Prive e shfaq Goldin në përqafimin e një vazje në qendër të Prishtinës. Duke parë se vajza është e moshash së re sipas të gjitha gjasave është thjeshtë një fanse që ka shfrytëzuar rastësinë për t’u takuar me reperin.

Ndryshe të paktën publikisht, reperi i shumë hiteve vazhdon të jetë beqar duke mos zbuluar personin eventual që mund t’ia ketë marr zemrën.

foto (2)

foto (3)

Temat
Showbiz

Të afërta