Dikur këngëtarët i këndonin dashurisë e tash majmunit, zogut…(Video)

Dashuria, është ajo ndjenja që ka bërë shumë njerëz të ndryshojnë.

Shumë gjenerata më parë, janë rritur me këngët që kanë qenë kushtuar dashurisë.

Por të kthehemi prapa në kohë, në vitet 1960-70 shihet se këto tekste kanë ndryshuar.

Atëherë nuk përmendeshin, gjoksi, vithet, klubet e natës.

Nëse bëhet krahasimi i dashurisë, tani kur i këndohet, trupit të femrave, zogut, majmunit, mbetet tek ne të vlerësohet se cila mund të quhet dashuri,

BIZZ ju sjell disa këngë dhe tekste të tyre të cilat kanë evolvuar me kohën deri tek frazat më banale që i hasim tani.

Temat
Showbiz

Të afërta